پانل سه بعدی MDF

ام‌ دی‌ اف (MDF) چیست؟

ام‌ دی‌ اف (MDF) مخفف واژه "تخته فیبر با چگالی متوسط" (Fiberboard Medium Density) است که جز فرآورده ‌های چوبی محسوب می ‌شود. ام‌ دی‌ اف نوعی تخته فیبر است که به روش خشک تولید می‌ گردد. چگالی آن بین ۶۵۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم بر مترمکعب است. ام دی اف (MDF) در واقع یک تخته فیبر نیمه سنگین و یکی از انواع ورق های فشرده شده می باشد که دارای قابلیت های فراوان و منحصر به فردی است که باعث شده در طی سال های اخیر مورد استقبال افراد مختلف قرار گیرد. انواع مختلف طرح های پانل سه بعدی MDF، در فروشگاه اینترنتی آیلاهوم موجود است.

 

پانل دیوارپوش سه بعدی MDF مدل Albertپانل دیوارپوش سه بعدی MDF مدل W-128

 

مزیت های ام دی اف:

ام دی اف ها دارای مزیت های زیادی هستند که مهم ترین آن ها شامل استحکام زياد، قابليت انجام سازه هاي مختلف مانند روکش و رنگ، قيمت مناسب، سطوح صاف و قابليت ماشين کاري شدن، می باشد. اما مزیت اصلی آن ها در مقایسه با سایر چوب ها، قیمت مناسب تر است.

از ام دی اف ها به عنوان پانل دیواری یا پانل دیوارکوب برای پوشش دیوار و سقف ها استفاده می کنند. البته به صورت معمول این پانل ها از جنس چوب طبیعی یا پی وی سی ساخته می شوند. در واقع پانل های دکوراتیو از جنس ام دی اف با روکش PVC هستند. نکته مهم این است که این روکش باعث می شود تا پانل های دیواری علاوه بر اینکه نمای زیبا تری پیدا می کنند، ضد آب هم شوند.

 

پانل دیوارپوش سه بعدی MDF مدل W-121پانل دیوارپوش سه بعدی MDF مدل W-103

 

دستگاه CNC:

برای تولید و ساخت ام دی اف از دستگاه CNC استفاده می شود و به وسیله این دستگاه می توان هر نوع عملیات تراش، سوراخ کاری و همچنین هر نوع برشی را با دقت و در سریع ترین زمان ممکن انجام داد. البته دستگاه های برش ام دی اف بسیار متنوع بوده و دارای قابلیت های مختلفی هم می باشند. مثلا برای ساخت درب از دستگاه CNC مخصوص ساخت درب استفاده می شود.

 

پانل دیوارپوش سه بعدی MDF مدل broadcastپانل دیوارپوش سه بعدی MDF مدل louise

 

برش کاری MDF:

با استفاده از برش کاری می توانید شکل های مختلفی را با ام دی اف ایجاد کنید. برای مثال می توانید شکل شخصیت های کارتونی، اسم اشخاص و حتی لوگو شرکت ها را ترسیم کنید و بعد از برش، آن ها را رنگ کنید. حتی می توانید با استفاده از دستگاه پرس وکیوم، روی آنها را روکش پی وی سی بکشید. تنوع رنگ روکش پی وی سی بسیار زیاد بوده و حتی می توان گفت که به تعدادی رنگ های ام دی اف، روکش پی وی سی وجود دارد که شما می توانید به راحتی رنگ دلخواه خود را انتخاب کنید.

 

پانل دیوارپوش سه بعدی MDF مدل W-123پانل دیوارپوش سه بعدی MDF مدل Broadcast

 

پانل دیوارپوش سه بعدی MDF:

پانل دیوارپوش سه بعدی MDF دارای طرح های مدرن و فانتزی بوده که در طراحی داخلی ساختمان ها از آن ها استفاده می شود. ابعاد این پانل ها به صورت استاندارد 224×122 سانتی متر است و ضخامت استاندارد آن ها نیز 16 میلی متر می باشد. نکته مهم در مورد این پانل ها این است که در نور موضعی و محیطی دارای رفلکس و سایه بوده و نوردهی به آن ها در چشم و ذهن مخاطب تجربه ای جدید و زیبا ایجاد می نماید.

 

پانل دیوارپوش سه بعدی MDF مدل W-105پانل دیوارپوش سه بعدی MDF مدل Wright

 

نحوه نصب پانل دیوارپوش سه بعدی MDF:

برای نصب و اجرای پانل دیوارپوش سه بعدی MDF نیاز به عملیات تخصصی نیست ولی نیاز به آموزش دارد. بر خلاف برخی از پانل های دکوراتیو، نصب این پانل ها نیازی به زیرسازی نداشته و بر روی کلیه سطوح مانند گچ، سیمان، آجر، کاغذ دیواری، کاشی و سرامیک، قابل نصب است.

روش نصب معمولا به دو صورت انجام می پذیرد:

1- توسط چسب چوب یا بست های آلومینیومی

2- توسط پیچ و رولپلاک

 

پانل دیوارپوش سه بعدی MDF مدل W-105پانل دیوارپوش سه بعدی MDF مدل W-107